Projektinė diena, 2024 vasaris

🌟 Šiandienos nuotykiai - neįkainojamos patirtys! 💼💡

Mūsų diena buvo kupina įspūdžių ir iššūkių! Iš pradžių pažvelgėme į ateitį KTU universitete, Santakos Slėnyje, KTK kolegijoje ir LSMU universitete, kur sužinojome daug naujo ir įdomaus. Bet tai tik pradžia!

Vėliau, pasinėrėme į inžinerijos ir inovacijų pasaulį „Baltec CNC Technologies“ įmonėje, kur kuriamos naujos kartos technologijos. Įrašų studijoje ATIK ESUP, grojant DJ Rokui Balui, supratome, kokie stebuklingi gali būti muzikos kūrimo procesai.

Tačiau vienas iš didžiausių šiandienos perlų - svečiavimasis pas kandidatę į Metų Kaunietės 2024 titulą, Reginą Navickienę. Ji - ne tik antreprenė, bet ir turizmo entuziastė, kuri pernai viena organizavo net 30 nemokamų ekskursijų po Kauną!

Tai ne tik nuostabi patirtis, bet ir puiki galimybė mūsų gimnazistams. Šios dienos pasiekimai įrodo, kad pasaulis pilnas galimybių. Todėl mes, kartu su R. Navickiene, „Baltec CNC Technologies“, KTU, KTK, LSMU ir DJ Rokui Balui, tikime, kad tokia patirtis yra neįkainojama gimnazistams - ji padeda suprasti pasaulį, save ir tapti labiau motyvuotais bei atsakingais. 💪✨

Formos viršus

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS