Tiksliųjų mokslų savaitė

Lapkričio 17-21 dienomis gimnazijoje vyko tiksliųjų mokslų savaitė.

Pirmadienį buvo MMB darbų pristatymas, net gimnazijos direktorius įsigijo mokinių darbų. Taip pat pernai metų kūrybinių darbų konkurso nugalėtojai pristatė savo darbus pirmokams. Atidaryta 8c klasės integruotos pamokos – projekto darbų paroda „Simetrija matematikoje ir mene“.

Antradienį gimnazijos koridoriuose vyko I-okų konkursas „Matematinės pramogos“. Dalyvavo 6 komandos, o laimėjo Ic klasė. Aktų salėje II-okai susitiko su „No Magic Europe“ atstovu.

Trečiadienį vyko matematikos olimpiados I-as turas. O po pamokų 8-okai dalyvavo orientaciniame matematiniame žaidime, kuriame laimėjo 8c klasės mokiniai. Mokytoja Z. Žižiūnienė dalinosi savo patirtimi, skaitė pranešimą mokytojams „Informacinės technologijos ir matematika“.

Ketvirtadienį vyko IT olimpiados I-as turas ir skaičiaus pi mintinai rašymo konkursas, kuriame nugalėjo Martynas Gaidelis iš IIIcu klasės nesuklysdamas parašęs net 142 skaitmenis po kablelio.

Penktadienį mokytojai dalyvavo viktorinoje „Kava su matematika linksmai“, buvo daug šmaikščių užduočių, kurių daugumą mokytojai nesunkiai įveikė.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS