Erasmus + SoMBet Portugalija

Gimnazija dalyvauja Erasmus+ KA229 (2020-2022) - Social Media Behaviours of Teenagers (SoMBeT) projekte. Projektas vykdomas su partneriais iš Turkijos, Latvijos, Italijos, Portugalijos ir Slovėnijos.

Kad ir kaip liūdna būtų, mūsų šaunaus projekto SOMBET veiklos atėjo į pabaigą. PORTUGALIJA – tai šalis,kuri mūsų projekte yra paskutinė šio projekto susitikimo vieta.

Štai trumpas atsiliepimas iš projekte dalyvavusių gimnazisčių:

Kai geri orai okupavo pačiam mokslų įkarštyje, tikru atokvėpiu tapo Erasmus kelionė į Portugaliją. Įtempta, ilga kelionė per Europą leido mums atrasti be galo daug. Turėjom galimybę pamatyti ne tik kalnus ir tropinę aplinką, bet ir susipažinom su daug naujų žmonių. Tikra skirtingų kultūrų paletė leido pažinti net 5 kitas šalis ir jų tautiečius, o veiklos, organizuotos su Erasmus bendruomene, išmokė pažinti save. Ši kelionė mus dvasiškai ugdė, įspūdžiai, įsirėžę į atmintį, nepamirštami, o jei kažkas ir būtų susiklostę nepalankiai, esame dėkingos visą laiką mus lydėjančioms mokytojoms. Džiaugėmės, jog mokykla organizuoja tokias veiklas, ir mes esame šios bendruomenės dalimi!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS