Gimnazija sveikina Lietuvą su Nepriklausomybės atkūrimo diena!

  • Paskelbė : Giedrė Motejūnienė
  • Paskelbta: 2021-03-11

Mūsų gimnazijos fizinio ugdymo mokytojai: Aurika Juchnevičienė, Raimonda Grigonė, Sigitas Navickas ir Arūnas Serva kartu su psichologe Lina Neverauskaite organizavo projektą „Nepriklausomybę švenčiame kitaip“, kuris truko nuo pat Vasario 16-osios iki Kovo 11-osios. Jo metu kvietėme gimnazijos bendruomenę įveikti tris iššūkius: „lentos“, įtūpstų/pritūpimų ir kilometrų. Prasidėjęs projektas, kaip tas traukinys, lėtai įsibėgėjęs, toliau lėkė visu greičiu ir paskutiniojo iššūkio metu mes, visi kartu, apėjome Lietuvą beveik keturis kartus. Labai džiaugiamės vaikais, kurie projekte aktyviai dalyvavo, o ypač tais, kurie, „užsikrėtę“ šiuo iššūkių virusu, kasdien atlikdavo pratimus ir jiems sekėsi vis geriau ir geriau. Tai: I BU klasės mokinys Mantas Jankauskas, I CU klasės mokinės Gabija Raulynaitytė ir Emilija Penikaitė, II DU klasės mokinys Gustas Levonas ir IV BU klasės abiturientė Beatričė Džiaugytė. Ačiū jiems- ŠAUNUOLIAI!

Visiems visiems tariame nuoširdų AČIŪ ir tikimės, kad nepamiršite ir toliau, be projekto paraginimo, judėti ir užsiimti fizine veikla kasdien. O per šį Lietuvos Nepriklausomybės švenčių mėnesį mūsų bendruomenės fizinė ir psichologinė sveikata taip pagerėjo, kad mums nebaisūs jokie virusai, stresai ir kiti sunkumai.

Taip pat esame labai dėkingi: muzikos mokytojai Dianai Burkauskienei, informatikos mokytojui Vaidui Jociui, lietuvių k. mokytojai Gražinai Morkūnienei, anglų k. mokytojai Viktutei Daukšienei, buvusiems mokiniams Gabrielei Stankevičiūtei ir Benui Strumskiui bei gimnazijos ansamblio vaikams, kurie mums padėjo ne tik apeiti, bet ir “Sudainuoti Lietuvą”.

Atskirą, ypatingą AČIŪ tariame dainininkei Aistei Smilgevičiūtei ir grupei Skylė. 

Tai yra originalios Aistės Smilgevičiūtės ir grupės SKYLĖ dainos „Sudainuokime Lietuvą“ (žr. https://youtu.be/HJ71Dq49EBg) perdirbta versija (angl. cover), atlikta Kauno Jono Basanavičiaus moksleivių ansamblio ir mokytojų.

 Daugiau Aistės Smilgevičiūtės ir grupės SKYLĖ muzikos rasite oficialiame grupės YouTube kanale: https://www.youtube.com/c/skyle/

Nepamirškite padėkoti autoriui
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS