Užsienio kalbų savaitė

Gimnazijoje 2013 m. balandžio 19-26 d. vyksta užsienio kalbų savaitė.

Tradiciškai I, II klasių mokiniai aplankė Aleksandro Puškino muziejų Markučiuose (Vilnius).

Mokinių darbų paroda:

Balandžio 22 dieną įvyko 6 klasių konkursas „Cute, smart and creative“ (Mieli, sumanūs ir kūrybingi). Mokiniai sprendė kryžiažodžius, spėliojo mįsles, kūrė eilėraščius apie pavasarį, rašė meninį tekstą. Patys talentingiausi dainavo dainas ir grojo muzikos instrumentais. Nugalėjo 6a klasė.

Balandžio 23 dieną įvyko popietė „An hour with English“ („Valanda su anglų kalba“), skirta pirmosioms gimnazijos klasėms. Viešosios kalbos, poezijos ir rašinio konkursų nugalėtojai pristatė savo kūrinius. Popietę papuošė 1-2 gimnazijos klasių dainininkų atliekamos dainos. Rašinio konkurso laimėtojams buvo įteikti diplomai.

Spektaklis:

Projektas „Erasmus mokykloms“

Penktadienį, balandžio 26 d., mūsų gimnazijoje apsilankė VDU studentai, dalyvaujantys projekte „Erasmus  mokykloms“. Pagal Erasmus programą studijuojantys  studentai iš Italijos, Ispanijos, Slovakijos, Japonijos, Latvijos ir Lietuvos ne tik supažindino su projektu, bet ir vedė muzikos, geografijos, šokio, kalbų ir žaidimų pamokas. Šio projekto metu ne tik linksmai praleidome laiką, bet ir susipažinome su kitų šalių kultūra, tradicijomis, smagiai pabendravome, patobulinome anglų kalbos įgūdžius.

Skaityti plačiau

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS