Tarptautinis jaunųjų talentų konkursas Jungtinėje Karalystėje

Kauno Jono Basanavičiaus gimnazijos mišrus ansamblis laimėjo 1 vietą geriausio vokalisto kategorijoje Londone vykusiame Tarptautiniame jaunųjų talentų konkurse.

Gegužės 3 dieną The Broadway teatre Londone vyko jau dešimtasis Tarptautinis jaunųjų talentų konkursas. Pasak renginio organizatorių – edukacinio centro „Lighthouse“ vadovų, Jaunųjų talentų konkurso tikslas – puoselėti gimtąją kalbą, lietuviškas tradicijas, motyvuoti vaikus ir paauglius kūrybinei veiklai, suteikti galimybę jauniesiems lietuvaičiams atskleisti savo talentus, skatinti bendruomeniškumą.

Konkurse ne tik renkami talentingiausi atlikėjai, bet ir stiprinamas kultūrinis bendradarbiavimas tarp įvairiose pasaulio šalyse gyvenančių lietuvių kilmės vaikų bei paauglių, kitoms tautoms pristatoma lietuviška kultūra.

Šiemet Tarptautiniame jaunųjų talentų konkurse dalyvavo lietuvių kilmės vaikai iš Airijos, Latvijos, Jungtinės Karalystės. Gausus talentingų moksleivių būrys atvyko ir iš Lietuvos.

Visi renginio dalyviai buvo apdovanoti atminimo medaliais, antrų vietų laimėtojai – Lietuvos Respublikos ambasados Jungtinėje Karalystėje padėkos raštais. Konkurso nugalėtojams buvo įteiktos specialiai šiam renginiui sukurtos skulptūrėlės.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS