Vilniaus universiteto Studentų atstovybės stovykla – dirbtuvės moksleiviams

Projektas ,,Studentai - moksleiviams, moksleiviai - studentams” (sutrumpintai SMMS) - trys nepakartojamų įspūdžių kupinos dienos, kurių metu motyvuočiausi moksleiviai išklauso begalę paskaitų, kurias  dažnai veda žinomi ir visuomeniškai aktyvūs kviestiniai svečiai, taip pat dalyvauja įvairiose praktinėse veiklose: laboratoriniuose darbuose, dirbtuvėse, diskusijose, ekskursijose. 

SMMS‘ą organizuoja studentai – atsimenantys savo troškimus, abejones ir galvose kirbėjusius klausimus, kai dar sėdėjo mokyklos suole, todėl galintys moksleivius geriausiai supažindinti su studentiška ateitimi. Stovyklos organizatorių tikslas – padėti moksleiviams tobulėti ir atrasti savo karjeros kelią. 

Smalsūs, neapsisprendę, visuomeniškai aktyvūs ir žingeidūs – tokie moksleiviai kviečiami tapti SMMS dalyviais. Rasti sau tinkamą vietą ir atrasti save čia gali kone kiekvienas, kadangi galima rinktis iš keturių sekcijų: tiksliųjų mokslų, humanitarinių ir socialinių bei meno srities.

„Studentai – moksleiviams, moksleiviai – studentams“ šiemet vyks balandžio 20-22 dienomis Vilniuje. Stovykloje gali dalyvauti 9-12 klasių moksleiviai iš visų Lietuvos kampelių.

Kaip atsidurti šiose trijų dienų studentiškose dirbtuvėse, galima sužinoti tinklalapyje www.smms.lt, paspaudus skiltį „Moksleivių registracijoje“. Tinklalapyje taip pat galima atrasti SMMS‘o priešistorę, susipažinti su organizatorių komanda ir sužinoti kitų SMMS‘o įdomybių.

 

Daugiau informacijos čia

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS