„Giesmių giesmelė-2019“ konkursas

  • Paskelbė : Egidijus Maceika
  • Paskelbta: 2019-04-04
  • Kategorija: Konkursai

2019-03-22 d. VDU „Rasos“ gimnazijoje vyko 20-tasis respublikinis, jau jubiliejinis, vaikų ir jaunimo „Giesmių giesmelė-2019“ konkursas. Šiemet jis buvo pavadintas „Giesmių giesmelės“ iniciatoriaus, a+a kunigo monsinjoro Kazimiero Senkaus svajonės žodžiais „Trokštu, kad Kristui giedotų visa Lietuva“. Ilgamečių „Giesmių giesmelės“ konkursų ir festivalių įkvėpėja ir pagrindinė, nenuilstanti jų organizatorė – VDU „Rasos“ gimnazijos muzikos mokytoja-metodininkė Danutė Šaučiūnienė, šiemet į konkursą sukvietė net 86 kolektyvus: solistus, duetus, tercetus, kvartetus ir ansamblius iš visos Lietuvos.
Į kasmetinį konkursą atvyko ir gimnazijoje buvo šiltai  sutikti kolektyvai iš įvairių Lietuvos miestų: Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Panevėžio, Kėdainių, Ukmergės, Jonavos, Šalčininkų,  Kretingos, Kaišiadorių, Kazlų Rūdos, Prienų, Pandėlio, Birštono ir Kauno rajono. Konkurse dalyvavo mažieji giesmininkai  iš lopšelių- darželių, pradinių mokyklų,  progimnazijų. Į kvietimą dalyvauti konkurse atsiliepė atlikėjai ir iš gimnazijų, muzikos bei meno mokyklų, Kauno berniukų chorinio dainavimo mokyklos „Varpelio“, Kauno sakralinės muzikos mokyklos, Aleksandro Kačanausko muzikos mokyklos, Kauno Juozo Najalio muzikos gimnazijos, kultūros bei laisvalaikio centrų.
Šiame gausiame būryje dalyvių, dainavo mūsų mokyklos merginų ansamblis, kuris kompetetingos komisijos buvo įvertintas maksimaliai -100 balų!

Sveikiname merginas:

Eliną Daukševičiūtę - 1BU
Patriciją Sasnauskaitę -1CU
Gretą Zabielaitę - 2AU
Eglę Karpavičiūtę -2AU
Beatričę Džiaugytę - 2BU
Donatą Tamulionytę - 2BU
Godą Skaisgirytę - 3AU
Dovilę Kapustavičiūtę - 3E
Solveigą Kriukaitę - 3E
Saulę Aukštuolytę - 4BU
Simoną Bliuvaitę - 4BU
Taip pat sveikiname merginas konkursui paruošusią muzikos mokytoją Dianą Burkauskienę!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS