Jaunųjų bendrovių mugė ,,Kalėdos grįžta: Expo 2021!"

  • Paskelbė : Giedrė Motejūnienė
  • Paskelbta: 2021-12-12
  • Kategorija: Pasiekimai

Vakar dalyvavome Lietuvos Junior Achievement kalėdinėje jaunųjų bendrovių mugėje ,, Kalėdos grįžta: eXpo 2021”.

Reikia paminėti mūsų gimnazijos šauniąją bendrovę „Fraktalinis tapetas“, sumaniusią tapetą-lipduką, kuris klijuojamas ant sienos ir ant jo piešiamas fraktalas. Yra moksliškai įrodyta, kad fraktalų piešimas teigiamai veikia žmogaus emocijas, todėl labai rekomenduojama šiuos tapetus klijuoti mokyklose. Kaip tai veikia? Ateikite ir pabandykite. Fraktalinį tapetą rasite Kauno Jono Basanavičiaus gimnazijos pirmame aukšte.

Kita bendrovė – „K&K hand made“, kuri turi jau virš 1200 sekėjų uždarą grupę. Karolina kuria knygų skirtukus, raktų pakabukus, apyrankes iš natūralių akmenukų. Produktai ne tik yra labai gražūs, bet ir nešantys gerą žinutę žmogui, kuriam dovanojama. Tai tikrai labai suartina ir nuolat primena, kad mes vieni kitiems esame labai svarbūs.

„Teen up“ – mūsų šaunioji jaunimo įdarbinimo platforma, kuri įkurta susidūrus su savirealizacijos poreikiu. Pati platformos įkūrėja sako: „Man labai svarbu, kad vieni kitiems padėtume.“ Išanalizavę rinką, mes tik pasitvirtiname, kad jaunimas gali/nori dirbti, o darbdaviams labai reikia darbuotojų.

Labai labai džiaugiamės, kad „Teen up“ gavo Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos ministrės įvertinimą.

Visos mūsų jaunosios bendrovės labai šaunios! Labai džiaugiamės, kad mugės metu sulaukėme daug palaikymo iš verslo atstovų, pasiūlymų prisidėti prie projektų vystymo. Užmezgėme daug naudingų kontaktų.

Mugė labai įkvėpė, nes tikrai žinome, kad galime DAUG.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS