Erasmus + STEM and GAMING Italijoje

Erasmus+ projekto mokytojų susitikimas Italijoje sukoncentravosi į inžineriją, STEM disciplinas ir įtrauktį švietimo procese. Susitikimo metu dalyvavę mokytojai turėjo galimybę dalintis gerąja patirtimi, keistis inovatyviais mokymo metodais ir diskutuoti apie naujausias mokslinių disciplinų plėtros tendencijas.

Pagrindinis susitikimo tikslas buvo skatinti mokytojų bendradarbiavimą ir įgyvendinti geriausias praktikas, siekiant didinti mokinių susidomėjimą inžinerija bei STEM (mokslas, technologija, inžinerija ir matematika) sritimis. Specialus dėmesys buvo skiriamas įtraukčios edukacijos principams, siekiant, kad šios disciplinos taptų prieinamos ir motyvuojančios visiems mokiniams, nepriklausomai nuo jų gebėjimų ar kilmės.

Susitikimas suteikė mokytojams puikią galimybę plėsti savo profesines žinias, įgyvendinti naujus mokymo metodus bei sukurti tarptautines mokymo programas. Erasmus+ projektai, tokie kaip šis, tampa svarbia platforma skatinant mokytojų tarpusavio bendradarbiavimą ir prisideda prie nuolatinio švietimo sistemos tobulinimo Europoje.

 STEM&GAMES  (STEM and Gaming Aims for a Meaningful Educational 2021-1-ES01-KA220-SCH-000031544)

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS