Erasmus + STEM and GAMING Ispanija

Erasmus+ projekto mokyklų baigiamasis susitikimas Ispanijoje, kurio metu buvo aptarti ir pristatyti projektu sukurti inovatyvūs produktai - mokomoji aplikacija ir mokomasis gidas. Šie įrankiai, sukurti tarptautinės komandos mokytojų ir specialistų, yra skirti pagerinti mokymo procesą ir skatinti moderniąją mokymosi patirtį.

Mokomoji aplikacija yra interaktyvus ir pritaikytas įrankis, kuris padeda mokiniams suprasti mokomąją medžiagą kuo efektyviau. Ji integruoja įvairius mokymo metodus, skatina savarankiškumą ir įtraukia skirtingus mokymosi stilius.

Mokomasis gidas yra praktinis dokumentas, skirtas mokytojams, kuriame pateikiami patarimai ir metodikos, kaip įtraukti naujoves į pamokų planavimą, o taip pat ir kaip pritaikyti mokymosi aplinką individualiems mokinių poreikiams.

Šis susitikimas atskleidė ne tik sukurtų produktų potencialą, bet ir pabrėžė Erasmus+ projekto svarbą skatinti bendradarbiavimą, kūrybiškumą ir modernizaciją švietime. Tai yra svarbus žingsnis į priekį, siekiant plėtoti edukacines iniciatyvas, kurios skatina inovacijas ir palaiko mokytojus naujovių diegime.

STEM&GAMES  (STEM and Gaming Aims for a Meaningful Educational 2021-1-ES01-KA220-SCH-000031544).

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS