Festivalis „Erdvėlaivis Žemė"

Ir mokomės, ir linksminamės

   Gimnazijos moksleiviai dalyvavo festivalio „Erdvėlaivis Žemė“ veikloje. Pirmokai kartu su savo fizikos mokytoja Larisa Gražiene rodė įvairius fizikos bandymus renginio lankytojams. Norime pasidalyti mokinių mintimis apie šį renginį:

Augustė: Buvo smagu pažaisti su „OCULUS“ akiniais. Sužinojau daugiau apie uodų vystymąsi ir šiaip žiauriai smagiai praleidau laiką.

Viltė: Man patiko rodomi eksperimentai, kur buvo naudojami kompiuteriai ar kitos technologijos. Taip pat patiko dalyvauti ir padėti klasės komandai. Sužinojau, kaip užpūsti žvakę per butelį, kaip valdyti plastiliną su magnetu, kaip padaryti šviečiančius mišinius bei dar daug kitų įdomių dalykų.

Emilija: Man labai patiko, nes dariau daug eksperimentų ir juos aiškinau. Sužinojau, kaip išsivynioti iš, atrodo, neįmanomos situacijos (bandyas su virvutėmis).

Edvilė: Festivalis labai patiko, itin didelį įspūdį paliko virtualios realybės įrenginiai ir kiti, susiję su IT. Buvo ne tik smagu, bet ir atsakinga pačiai rodyti eksperimentus, juos paaiškinti.

Viltė: Patiko pati šventės atmosfera.

Agnė Man labiausiai patiko dalyvauti. Smagi atmosfera. Kitais metais tikrai dalyvausiu.

Saulė. Labai patiko bendrauti su žmonėmis, rodyti jiems eksperimentus ir pačiai daug ko išmokti.

Gustas: Aš aiškinau, kaip veikia Archimedo sraigtas, ir rodžiau jo modelį. Kitais metais, jei dalyvausiu festivalyje, reikės padaryti daugiau įrenginių modelių. Man buvo tikrai labai smagu.

Štai keletas akimirkų iš festivalio:

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Priėmimas į gimnaziją
  • ELEKTRONINIS DIENYNAS
  • TĖVAMS
  • MOKINIAMS